Diuen que el ganxet és el nou ioga i teixir en públic una nova tendència urbana.
Nosaltres ens reunim per teixir a Mataró, tot prenent un tè i un trosset de pastís i gaudint d'una bona conversa.
Si us hi voleu afegir, sou més que benvinguts!


dimecres, 28 de maig del 2014

YarnBombing a Can Marfà!

mostra de quadrat

El proper 15 de juny farem una super trobada de teixidores i teixidors a Mataró. Vine i participa en la confecció d'un gran tapís amb el què folrarem un dels ponts del passatge de Can Marfà!. Passarem una bona estona teixint, tot gaudint i reivindicant les labors creatives. El dia de teixir en públic és l’oportunitat de mostrar que teixir pot ser una activitat per a tothom, i que el gust per teixir està estès arreu i en gaudeixen joves i grans, dones i homes.

El Dia Internacional de Teixir en públic se celebra a 42 països i 554 ciutats del món. A Mataró el col·lectiu IluroCratf ha impulsat la celebració des del passat any 2013, amb una acció ganxetaire a la plaça de Santa Maria. Enguany, el Museu de Mataró i la Fundació Jaume Vilaseca s'afegeixen a la iniciativa, portant la celebració a Can Marfà, futura seu del Museu de Mataró dedicada al gènere de punt.
Tothom és convidat. Porteu ganxets, agulles i llana... als no iniciats els hi facilitarem!.

Si voleu avançar la feina,  podeu començar ja a teixir quadrats de 30 x 30 cm, a mitja o ganxet (el color és indiferent). Els podeu deixar els dies previs al punt de recollida que està situat a Can Serra-Museu de Mataró, (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h, diumenges i festius d’11 a 14 h)

La trobada clourà amb una representació teatral a les 13 h, a càrrec de la Companyia Pamboliteatre, que presenta l'espectacle: Carregats de romanços.

Organitzen: Ajuntament de Mataró- Museu de Mataró, Fundació Jaume Vilaseca i IluroCratf, amb la col·laboració de l’Associació de veïns del barri de l’Havana i la Companyia Pamboliteatre

1 comentari: