Diuen que el ganxet és el nou ioga i teixir en públic una nova tendència urbana.
Nosaltres ens reunim per teixir a Mataró, tot prenent un tè i un trosset de pastís i gaudint d'una bona conversa.
Si us hi voleu afegir, sou més que benvinguts!

dimecres, 30 de gener de 2013

Doilies again!!!

Per petició de la Maria, la propera trobada la dedicarem als tapetes!
No poseu mala cara! A part que qui no ho ha provat encara no sap què s'esta perdent, el fil prim, les voltes i més voltes, són tota una addicció :-) he de dir en defensa meva que els típics tapetes de la iaia poden tenir alguna altra aplicació a part de posar-los damunt la tele...

Ja en vam parlar en una altra trobada que en funció del fil amb què es facin l'aspecte i fins i tot l'ús pot anar variant. Poden fer-se servir d'estalvis, de posavasos... es poden fer servir com a detall decoratiu en una bossa, en un coixí... es poden emmarcar i fer-ne un quadre... a part d'altres aplicacions com llums, bols, etc. fins i tot poden arribar a convertir-se en una catifa o en una manta.

O sigui que open your minds i penseu quina aplicació li podeu donar a aquests patrons que us proposem (els hem buscat petitons, per a que amb unes quantes passades els pogueu tenir acabats)

Us deixo 2 patrons en gràfic i 2 en explicacions (em temo que en anglès) Com que va haver-hi algú que a la trobada va dir que no entenia les explicacions en anglès, prometem publicar la traducció ben aviat. Ja podeu començar a treballar!!!

No cal dir que qui es vulgui engrescar amb alguna cosa més gran... es pot passejar pel blog de la tapete adicta confessa i triar i remenar....i qui vulgui seguir amb la seva bufanda, manta o el que sigui, també serà benvingud@...

1 comentari:

  1. Very pretty~ I don't do well using symbol patterns but I need to learn!

    ResponElimina